Exkurzia v Motio Žilina

Dnes sa naši ôsmaci zúčastnili exkurzie v zážitkovom centre Motio, ktoré sa venuje popularizácii vedy a techniky. Toto jedinečné vzdelávacie zariadenie ponúka množstvo interaktívnych exponátov a vedeckých experimentov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vzbudili záujem o fyziku, chémiu, biológiu a ďalšie prírodné vedy.

Počas návštevy sme si mohli vyskúšať rôzne aktivity zamerané na praktické skúsenosti s vedeckými princípmi. Medzi najobľúbenejšie atrakcie patrila možnosť experimentovať s vlastnosťami svetla a skúmať rôzne fyzikálne javy prostredníctvom interaktívnych hier.

Návšteva Motio centra bola pre žiakov nielen zábavou, ale aj cennou vzdelávacou skúsenosťou. Vďaka týmto aktivitám sme dozvedeli viac o tom, ako veda ovplyvňuje náš každodenný život a získali nový pohľad na to, ako sa teoretické vedomosti môžu aplikovať v reálnom svete.

Veríme, že táto exkurzia inšpirovala našich žiakov k hlbšiemu záujmu o vedu. Tento výlet do sveta vedeckých objavov im pomohol pochopiť, že veda nie je len o učebniciach a teóriách, ale aj o objavovaní, skúmaní a riešení problémov, s ktorými sa stretávame každý deň.

Najnovšie príspevky
Pripravované udalosti
Načítať viac